fredag 12 juni 2015

Färdig undersköterska

Igår blev jag äntligen färdig undersköterska. Jag har slitit rejält den här våren för att bli klar. Nu kommer jag inte plugga på några år utan jag ska bara jobba och njuta av att kunna vara ledig.

Idag är det 6 år sedan jag sprang ut med min klass. Jag tog inte studenten men jag ville ändå uppleva ett utspring och att få åka i studentkortegen. Jag visste att jag hade flera års pluggande kvar innan jag fick ut mitt slutbetyg. Det tog mig 3,5 år innan jag kunde ta studenten på riktigt. Det firade jag med släkten två dagar innan julafton 2012.

På måndag har jag min avslutning från undersköterskeutbildningen! Jag kommer bara fira med familjen. Kommer så småningom bli firande med kompisar men något firande med släkten kommer det inte att bli.

Jag har inte riktigt fattat att jag är klar med skolan än. Det kommer nog att ta ett bra tag innan det sjunker in på riktigt. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta hela helgen! På onsdag går jag bredvid sista passet på sommarjobbet på MAVA på Lasarettet i Motala och på fredag börjar jag jobba! Visst, jag tvivlar på mig själv och på min förmåga men försöker aktivt att släppa det. Svårt är det men jag KAN! 

1 kommentar:

Anonym sa...

1.嘎志 毘嘎志 若喀 札夏 嘛尼 梭哈

2.唵 班雜 別噶 札嘛 吽

3.達列 達列 達阿呀 拔噶哇爹 邊達摩雜餒 梭哈

4.那摩拔噶哇爹 悟尼卡牙 達列 達仁爹耶梭哈

5.爹呀他 班扎 班扎 嘛哈班扎 薩哇 巴呀地 哈那 哈那 班扎那梭哈

6.唵 沙瓦尼瓦那 比堪匹尼 吽吽呸

7.唵 自松 自松 梭哈

8.嘿 嘿 拉尤 拔大呀

9.唵 薩哇 作拉 踏讓咩 吽梭哈

10.那摩 拔噶哇爹 悟尼卡牙 達列 讓爹 梭哈

11.唵 拔噶哇爹 休地密日(字)地 拔拉 拔拉 哇 阿麻 悉地梭哈

12.爹呀他 卡利 卡利 拔利爹 梭哈 爹呀他 嘎哇匝 噶那 阿拉爹 梭哈

13.唵 阿必惹 吽 嘎雜那 (唵 嘎貝那嘎母娑哈)

14.oṃ maṇi padme hūṃ

15.Ah Ah Sha Sa Ma Ha

16.ong pu long suo ha

17.爹呀他唵貝喀則也貝喀則也

18.爹呀他唵牟尼牟尼嘛哈牟尼 釋迦牟尼耶梭哈

19.唵訶訶訶尾娑摩曳娑婆賀

20.爹欣谢巴悉吉艾巴南巴嫩巴拉洽擦洛

21.Shurangama